Tee vaikutus Canva-templateilla: Näin erottaudut muista

Olen niin innoissani, olen saanut valmiiksi ensimmäiset digitaaliset tuotteeni ja Kukkia-Shop on nyt virallisesti avattu!

Kaupasta löytyy nyt alkuun pari erilaista Canva-Templatea, kunnes pikkuhiljaa luon tuotteita lisää. Kerron tässä postauksessa vähän noista Canva-pohjista.

Canva-templateilla on helppo luoda ammattimaisen näköisiä graafisia elementtejä, mutta miten voit erottua kilpailijoistasi, jotka käyttävät ehkä samoja templateja?

Tässä blogipostauksessa esittelen tapoja käyttää canva-templateja luovasti ja erottua näin muista.

Muokkaa templateja oman brändisi mukaiseksi

Canva-templateilla on hyvä aloittaa sellaisenaan, mutta muokkaamalla niitä omiin tarpeisiisi sopivaksi voit luoda niillä täysin uniikin ilmeen.

Kokeile erilaisia tekstejä, fontteja, värejä ja kuvia, jotka sopivat brändisi ilmeeseen. Voit myös lisätä erilaisia elementtejä ja taustoja, jotka erottuvat muista.

Lisää omia elementtejä

Voit erottua kilpailijoistasi lisäämällä omia elementtejäsi Canva-templateihin. Voit käyttää esimerkiksi brändisi logoa, kuvia tai muita graafisia elementtejä, joita käytät muissa markkinointimateriaaleissasi.

Canva-templatet nyt Kukkia-Shopissa!

Olen luonut sinulle valmiit pohjat, joita muokkaamalla helpotat omaa some-työskentelyäsi. 

Lataa korkealaatuisia, raikkaita canva-malleja ja teemalisenssejä henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön. Canva on ilmainen graafisen suunnittelun verkkotyökalu.

Templaten muokkaaminen on superhelppoa. Voit vaihtaa värit, tekstit, kuvat ja fontit vastaamaan yrityksesi tai henkilöbrändisi visuaalista ilmettä. 

Osteassasi Canva Templaten, saat linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan muokkaamaan pohjia puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

Tämän jälkeen voit loputtomasti muokata pohjia uudelleen ja uudelleen omiin tarkoituksiisi.

Haluaisitko saada sinulle yksilöllisesti suunnitellut Canva-pohjat?

Halutessasi voin suunnitella juuri sinun yrityksellesi tai henkilöbrändille omat Canva-pohjat, jolloin yhtenäisen somen luominen ei voisi olla helpompaa.

Kerro rohkeasti toiveistasi!

Haluatko tehdä tarjouspyynnön
tai kenties mieleesi tuli jotain muuta kysyttävää?

Kerro toiveistasi, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri sinun yrityksesi visuaalisen ilmeen kohottamiselle.

Voit myös lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen:
niina.jarvinen@kukkiadesign.fi

Aurinkoisin terkuin Niina