PERHEKUVAUS

On kysymyksessä sitten lapsen odotusaika, vastasyntyneen ensihetket, vauvan, taaperon tai isomman lapsen kasvu, sisarusten tai koko perheen yhteinen hetki, on aina mielestäni oikea aika vangita muisto valokuvaksi.

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani sosionomi ja olen työskennellyt lastentarhanopettajana jo yli vuosikymmenen ajan. Lasten kanssa oleminen ja heidän kuvaaminen onkin minulle luontevaa. Valokuvaan mielelläni miljöössä, jossa kaunis luonnonvalo pääsee oikeuksiinsa. Voin hyvin tulla kuvaamaan kotiin, tai muuhun sopivaan paikkaan. Lisäksi ympärillämme on mielettömän kauniita kohteita, joissa kuvaukset voidaan järjestää. Halutessanne autan aina kuvauslokaation järjestämisessä.

Visuaalinen suunnittelu - verkkosivusuunnittelu - kotisivusuunnittelu - logosuunnittelu - printtimedia - sisällöntuotanto - kuvitus - valokuvaus - perhekuvaus - henkilökuvaus - juhlakuvaus - tapahtumakuvaus - hääkuvaus - odotuskuvaus - vastasyntyneenkuvaus - yrityskuvaus- Hämeenlinna - ValokuvaajaHämeenlinna - ValokuvaajaHameenlinna - perhekuvaus

Hinnasto

Lapsikuvaus, Perhekuvaus, Parikuvaus, Odotuskuvaus

160€

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, kiireettömän kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian, josta saatte valita 4 kpl digikuvatiedostoja. Lisäkuvat 25€/kpl. 

Etenkin lasten kanssa pyrin pitämään kuvausajan maksimissaan noin tunnin mittaisena, jotta lapsi ei ehdi väsähtää. Lapsia kuvatessa mennään aina lapsen ehdoilla ja pidetään tarvittaessa taukoja ja haukataan välillä vaikka vähän evästä, jotta saadaan kuvaustilanteesta mahdollisimman mukava. Minulle on tärkeää, että kuvattavalle perheelle jää mukava muisto myös itse kuvaustilanteesta. Yleensä näin saadaan myös parhaat kuvat. :) 

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Koevedosgallerian toimitusaika max 2 viikkoa

+ Viimeisteltyjen kuvien toimitus max 2 viikkoa

Asiakas saa ostamilleen kuvatiedostoille ei-kaupallisen käyttöoikeuden,

jolla hän saa julkaista kuvia verkossa ja teettää kuvatuotteita rajattomasti yksityiseen käyttöön.

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.