JUHLA- JA TAPAHTUMAKUVAUS

Kun kamera kulkee nykyään jokaisen taskussa, saattaa juhlissa ja etenkin niissä kaikkein tärkeimmissä hetkissä käydä niin, että suurin osa vieraista seuraa kaunista hetkeä kameran linssin takaa sen sijaan, että keskittyisi nauttimaan itse hetkestä. Toisaalta kuitenkaan juhlan järjestäjällä itsellään harvoin on aikaa valokuvata itselleen tärkeää päivää.

Juhlissa pyrin kuvaamaan tilanteita ja tapahtumia mahdollisimman aitoina vangiten hetken tunnelman. Haluan välittää kuvillani merkityksellisen päivän tai tilaisuuden sellaisena, kun se on. Pyrin taltioimaan tilanteet ja tunteelliset hetket muistoiksi, joihin on ihana palata vuosienkin jälkeen.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Muistathan, että voin myös suunnitella juhliisi kauniit ja tyylikkäät kutsut, menut, paikkakortit ja muun tarvittavan materiaalin. Kerro rohkeasti, miten voin olla avuksi!

Hinnasto

Ylioppilas-, valmistujais-, ristiäis- tai esim syntymäpäiväjuhlat

alkaen 230€

Hinta sisältää kuvauksen juhlapaikalla (n. 1-2 tuntia), kuvien jälkikäsittelyn ja vähintään 30 parasta kuvaajan valitsemaa digikuvatiedostoa viimeisteltynä. Kysy rohkeasti, jos jokin asia mietiyttää. Kaikki on mahdollista ja neuvoteltavissa tilannekohtaisesti!

Hääkuvaus

HÄÄPOTRETIT

alkaen 270€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, kuvauksen yhdessä valitussa miljöössä  (n. 1-1,5tuntia), ja vähintään 20 parasta kuvaajan valitsemaa viimeisteltyä digikuvatiedostoa. Kysy rohkeasti, jos jokin asia mietiyttää.

HÄÄPOTRETIT JA VIHKIMISEN KUVAUS

alkaen 570€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, hääpotrettikuvauksen (ks. edellinen)  ja vihkitilaisuuden dokumentaarisen kuvauksen sekä yhteensä vähintään  50 kuvan monipuolisen, kuvaajan valitseman gallerian viimeisteltyinä digikuvatiedostoina.

HÄÄPOTRETIT, VIHKIMISEN SEKÄ HÄÄJUHLAN KUVAUS 

alkaen 850€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, hääpotretti-kuvauksen (ks. edellinen)  ja vihkitilaisuuden dokumentaarisen kuvauksen, hääjuhlan kuvauksen (n. 2-3 tuntia) sekä laajan, monipuolisen, kuvaajan valitseman gallerian viimeisteltyinä digikuvatiedostoina.

HÄÄJUHLAN KUVAUS 

alkaen 350€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, hääjuhlan kuvauksen (n. 2-3 tuntia) sekä laajan vähintään 50 kuvan, monipuolisen, kuvaajan valitseman gallerian viimeisteltyinä digikuvatiedostoina.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Toimitusaika max 3 viikkoa

Asiakas saa ostamilleen kuvatiedostoille ei-kaupallisen käyttöoikeuden,

jolla hän saa julkaista kuvia verkossa ja teettää kuvatuotteita rajattomasti yksityiseen käyttöön.

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Visuaalinen suunnittelu - verkkosivusuunnittelu - kotisivusuunnittelu - logosuunnittelu - printtimedia - sisällöntuotanto - kuvitus - valokuvaus - perhekuvaus - henkilökuvaus - juhlakuvaus - tapahtumakuvaus - hääkuvaus - odotuskuvaus - vastasyntyneenkuvaus - yrityskuvaus- Hämeenlinna - ValokuvaajaHämeenlinna - ValokuvaajaHameenlinna - perhekuvaus