VALOKUVAUSHINNASTO
JA KUVAUSEHDOT
Visuaalinen suunnittelu - verkkosivusuunnittelu - kotisivusuunnittelu - logosuunnittelu - printtimedia - sisällöntuotanto - kuvitus - valokuvaus - perhekuvaus - henkilökuvaus - juhlakuvaus - tapahtumakuvaus - hääkuvaus - odotuskuvaus - vastasyntyneenkuvaus - yrityskuvaus- Hämeenlinna - ValokuvaajaHämeenlinna - ValokuvaajaHameenlinna - perhekuvaus

Valokuvaushinnasto

Lapsikuvaus, Perhekuvaus, Parikuvaus, Odotuskuvaus

160€

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, kiireettömän kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian, josta saatte valita 4 kpl digikuvatiedostoja. Lisäkuvat 25€/kpl. 

Etenkin lasten kanssa pyrin pitämään kuvausajan maksimissaan noin tunnin mittaisena, jotta lapsi ei ehdi väsähtää. Lapsia kuvatessa mennään aina lapsen ehdoilla ja pidetään tarvittaessa taukoja ja haukataan välillä vaikka vähän evästä, jotta saadaan kuvaustilanteesta mahdollisimman mukava. Minulle on tärkeää, että kuvattavalle perheelle jää mukava muisto myös itse kuvaustilanteesta. Yleensä näin saadaan myös parhaat kuvat. 

Vastasyntyneen kuvaus

210€

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, kiireettömän kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian, josta saatte valita 4 kpl digikuvatiedostoja. Lisäkuvat 25€/kpl. 

Vastasyntyneen kuvaukseen käytetään aikaa tavallisesti yhdestä kolmeen tuntia, jolloin vauvan on mahdollisuus välissä syödä ja hänet voidaan kaikessa rauhassa nukuttaa uudelleen. Suurin osa vastasyntyneen vauvan kuvista otetaan hänen nukkuessaan. Kuvauksessa edetään vauvan tahdissa. Vauvan ollessa alle kaksiviikkoinen, nukkuu hän vielä suurimman osan ajasta, mikä helpottaa kuvausta, koska yleensä vauva ei vielä juuri häiriinny siirtelystä ja asennon muuntelusta. Jos vauva on jo isompi, kuin pariviikkoinen, ei se haittaa. Saamme kauniita kuvia myös hereillä olevasta vauvasta. Perhekuvat sisältyvät aina vastasyntyneen kuvaukseen.

 

Henkilökuvaus

130€

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, kiireettömän kuvauksen (n. 1 tunti), kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian, josta saat valita 3 kpl digikuvatiedostoja. Lisäkuvat 25€/kpl. 

Tapahtuma- tai juhlakuvaus

alkaen 230€

Hinta sisältää kuvauksen juhlapaikalla (n. 1-2 tuntia), kuvien jälkikäsittelyn ja vähintään 30 parasta kuvaajan valitsemaa digikuvatiedostoa viimeisteltynä. Kysy rohkeasti, jos jokin asia mietiyttää. Kaikki on mahdollista ja neuvoteltavissa tilannekohtaisesti!

 

​​Hääkuvaus

HÄÄPOTRETIT

alkaen 270€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, kuvauksen yhdessä valitussa miljöössä  (n. 1-1,5tuntia), ja vähintään 20 parasta kuvaajan valitsemaa viimeisteltyä digikuvatiedostoa. Kysy rohkeasti, jos jokin asia mietiyttää.

HÄÄPOTRETIT JA VIHKIMISEN KUVAUS

alkaen 570€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, hääpotrettikuvauksen (ks. edellinen)  ja vihkitilaisuuden dokumentaarisen kuvauksen sekä yhteensä vähintään  50 kuvan monipuolisen, kuvaajan valitseman gallerian viimeisteltyinä digikuvatiedostoina.

HÄÄPOTRETIT, VIHKIMISEN SEKÄ HÄÄJUHLAN KUVAUS 

alkaen 850€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, hääpotretti-kuvauksen (ks. edellinen)  ja vihkitilaisuuden dokumentaarisen kuvauksen, hääjuhlan kuvauksen (n. 2-3 tuntia) sekä laajan, monipuolisen, kuvaajan valitseman gallerian viimeisteltyinä digikuvatiedostoina.

HÄÄJUHLAN KUVAUS 

alkaen 350€

Hinta sisältää suunnittelupalaverin, hääjuhlan kuvauksen (n. 2-3 tuntia) sekä laajan vähintään 50 kuvan, monipuolisen, kuvaajan valitseman gallerian viimeisteltyinä digikuvatiedostoina.

Yrityskuvaus

Pyydä tarjous.

 

 

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Yleiset Kuvausehdot
 • Varatessaan kuvauksen, asiakas hyväksyy kuvausehdot ja sitoutuu maksamaan kuvausmaksun.

 • Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin (maksuehto 14 päivää netto), tämän valittua kuvat koevedosgalleriasta, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa koevedosgallerian lähettämisestä.

 • Valmiit digikuvat ovat asiakkaan ladattavissa viimeistään viikon kuluttua laskun maksamisesta.

 • Kuvausmaksuun sisältyy matkakulut Hämeenlinnan alueella, kauemmaksi tultaessa veloitetaan matkakulut 0,47€/km.

 • Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

 • Ostaessaan kuvatiedoston asiakas saa laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, jolloin hän saa julkaista kuvia netissä tai teettää digitaalisista tiedostoista kuvatuotteita rajattomasti omaan käyttöönsä.

 • Asiakas on  tutustunut kuvaajan kuvaustyyliin sekä kuvankäsittelytyyliin. Kuvia ei ole lupa jälkikäsitellä tai esimerkiksi lisätä filttereitä.

 • Asiakas ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.

 • Asiakas on vastuussa tilaamiensa kuvien varmuuskopioimisesta itse.

 • Koevedos-galleriat ja valmiiden kuvatiedostojen lataus-galleriat säilyvät 4 kk.

 • Vanhemmat ovat vastuussa lapsista kuvausten aikana.

 • Kuvausajan voi perua vain terveydellisistä syistä viimeistään vuorokautta ennen kuvausta.

 • Kuvausajan peruuntuessa muista, kuin terveydellisistä syistä, on asiakas velvollinen maksamaan 70 % kuvaus-maksusta.

 • Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet. Kuvaaja  (Kukkia Photography) tulee mainita kuvan yhteydessä kuvia julkaistaessa.